Mesleki Açık Öğretim Lisesi

30.11.2012 2786

Okulumuz Mesleki Açık Öğretim Lisesinde; herhangi bir nedenle eğitimine devam edememiş gençlerimize, hem nitelikli bir eğitim hem de bir meslek kazandırma hedefiyle faaliyetine başlamıştır.

Ortak dersleri uzaktan eğitimle(Açık öğretim lisesince düzenlenen sınavlara girerek) alan öğrenciler, yüz yüze eğitimlerini(seçtikleri alanla ilgili meslek derslerini)Okulumuz Mesleki Açık Öğretim Lisesi Makine Teknolojileri Alanı Makine  Bakım Onarım Dalında, Kimya Teknolojisi Kimya Dalı, Metal teknolojisi Alanı Kaynakçılık dalında almaktadırlar. Okulumuz Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nde Eğitim ve Öğretim öğrencilerimizin rahatlıkla devam edebilmeleri için hafta içi aksam 17:00 den sonra, Cumartesi ve Pazar günleri Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi ve Kimya Teknolojisi bölümlerinde okulumuz öğretmenlerince verilmektedir.

Okulumuz Mesleki Açık Öğretim Lisesi; Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Kimya Teknolojisi Alanının yanında  grup sayısı olan en az 8 kişinin okulumuza başvurması halinde  BilişimTeknolojileri,Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve  Kimya Teknolojisi Alanlarında da eğitim ve öğretim verilebilecektir.