Mobilya ve Dekorasyon Teknolojisi

Bu bölümde öğrencilere, genel ve endüstriyel teorik derslerin yanında mobilya imalatı, döşemecilik, ağaç tornacılığı, üst yüzey işlemleri, mobilya tasarımcılığı ve iç mimari, dekorasyon tekniklerini kapsayan; yer döşemeceliği, asma tavan dekorları, yer parkesi, seperasyon, ışıklandırma, renk bilgisi, kataloglardan yararlanma teknikle ri gibi konular teorik ve uygulamalı olarak öğretilir.

30.11.2012 1525

GENEL BİLGİ

Bölümümüzde döner sermaye çalışmaları olarak yoğunlukla,ilimiz okullarının öğrenci sırası, kürsü, yazı tahtası gibi donanım malzemeleri yapılmakla birlikte,özel mobilya siparişleride yapılmaktadır. Bölümümüz yapmış olduğu döner sermaye çalış malarıyla, bu zamana kadar okulumuzun tanıtımına büyük katkı sağlamış olup, döner sermaye karından okulumuz bölümlerine çok sayıdada makine alımında katkı sağlamıştır.

Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon Mobilya ve İç Dekorasyon