Motorlu Araçlar Teknolojisi

Motorlu Araçlar Teknolojisi

10. sınıfta otomobil ve diğer araç motorlarını tanımakta temel bilgileri öğrendikten sonra motor parçalarını söküp takarak el becerilerini arttırmaktadırlar. Birinci sınıfın ikinci yarısında ise el tesviyeciliği yaparak elektrik ve oksigaz kaynağını öğrenerek kendilerini geliştirir.

30.11.2012 1553

GENEL BİLGİ


Bu bölüme gelen öğrencilerimiz;
- 10. sınıfta otomobil ve diğer araç motorlarını tanımakta temel bilgileri öğrendikten sonra motor parçalarını söküp takarak el becerilerini arttırmaktadırlar. Birinci sınıfın ikinci yarısında ise el tesviyeciliği yaparak elektrik ve oksigaz kaynağını öğrenerek kendilerini geliştirir.
- 11. sınıfta oto elektriği ve motorun diğer güç aktarma ve hareket iletim araçlarını yakından tanıyıp öğrendiklerini şahsi atölyelerinde eğitim görmektedirler
- Son sınıf öğrencilerimiz teorik dersleri bölümümüzde, pratik eğitimlerini işletmelerde öğrenmektedirler.

 

Mezunlar Ne Yapabilir?


- Bu bölümden mezun olan öğrencilerimizden bazıları dört yıllık eğitim fakültelerine, bazıları iki yıllık yüksek okullara gidebilmektedirler.
- Buların dışında demir çelik ve çevremizde bulunan diğer fabrikalarda iş bulabilme imkanı vardır.
- Ayrıca askeri okullara, rahatlıkla gidebilmektedirler. Oto tamir atölyelerine giderek kendini daha da geliştirerek işyeri açabilirler.

 Motorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar TeknolojisiMotorlu Araçlar Teknolojisi