HATAY / PAYAS - Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Gülay, çıraklık eğitimin zorunlu eğitim olmasının kararlaştırıldığını bildirdi.

Haz

9 Aralık 2016 CUMA

Resmî Gazete

Sayı : 29913

KANUN

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE

KARARNAME İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN

Kanun No. 6764                                                          Kabul Tarihi: 02/12/2016

May

ATP/AMP ve meslek alanlarına geçiş ,tercih ve yerleştirme konularında veli bilgilendirme toplantısı okulumuz 1 nolu salonda yapıldı.

Ock

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi" hibe projesi kapsamında okulumuz tarafından yürütülen "Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İş Gücüyüm (FARABİ)" projesinin basın toplantısı Hatay Vali yardımcısı Sayın Bilal ÖLMEZ, Payas Kaymakamı Sayın Hakan KILINÇKAYA, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Eray SARI ve üst düzey yetkililerin katılımıyla Falez Restaurant´ta gerçekleştirildi.

Mrt

Çalışma ve  Sosyal Güvenlik Başkanlığı,nın ´Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi ´ hibe projesine başvuran okulumuz ´Farklıyım Çünkü Akredite Belgeli İş Gücüyüm´ projesi kabul edilmiş olup proje sözleşmesi Ankarada okul müdürü Ali POLAt tarafından imzalanmıştır.

2015/2016 Okulumuz aile birliği genel kurul toplantısı yapıldı.

May

Öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri ve eğitim süreçlerine katkı sağlamaları amacıyla Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümünde kullanılmak üzere hibe edilen  araç üzerinde eğitim alacaklar.

Mrt

İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü´nde  görevli psikolog  Munevver UYAR tarafından "Madde Kullanımı ve Bağımlılıktan Korunma" konularında Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velilerine 23 Nisan toplantı salonunda seminer verildi.

Mrt

Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale zaferinin 100.Yılını güzel bir gösteriyle andık.

Mrt

İlçe bazında yapılacak olan, 18 Mart Şehitleri anma günü programının hazırlık provası, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Kamile Şahin konferans salonunda yapıldı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili düzenlenen şiir okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Mustafa Hamza KAPAN 2. olmuştur. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TÜRKOĞLU vermiştir.

Mrt

Okulumuz metal teknolojileri alanı öğrencileri eksik olan tel çitleri tamamladılar.