HATAY / PAYAS - Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

*Endüstri ve çeşitli iş kollarında ihtiyaç duyulan ara insangücünü ve kalifiye teknik elemanı; üretim ve hizmet içerisinde eğiterek yetiştirmeyi hedeflemektir.

____Parlak bir fikriniz mi var?

____Kendi işinizi kurma hayaliniz mi var?

Cevabınız evet ise KOSGEB Hibe desteklerinden yararlanmak için Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje ofisine gelin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine sizde katılın hayalinizi gerçekleştirin….

Son Başv. Tarihi    : 18 Kasım 2016

Başvuru Adresi     : Payas Mesleki ve Teknik

Anadolu Lisesi-Proje Ofisi

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞVURU BELGESİ için   dosyalar/2016_10/31082434_giriimcilikbavuruformu.doc

AB projesi;

“Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı” kapsamında Okulumuzda yürütülen FARABİ projesinin “Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli işgücüyüm.” Projesi kapsamında

PROJE ASİSTANI alınacaktır.

Başvurular, AB proje Ofisimizde, 30.08.2016 Salı günü saat: 17: 00’ e kadar yapılabilecektir.

Başvuru İçin Gereli Evraklar:

1. Öğrenim Belgesi

2. Kimlik Fotokopisi

3. İŞKUR belgesi

4. CV

Son Başvuru Tarihi  1 Temmuz 2016

FARABİ Projesi Kursiyer Başvuru Formu için Tıklayınız....

Mrt

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan 18 Mart şehitleri anma günü saat 10.00 da Kamile ŞAHİN konferans solonunda yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimiz ve velilerimiz davetlidir.